Suusarada

Siia kõik need teemad mis mujale ei sobi

Suusarada

PostitusPostitas Mailis » 04 Jaan 2010, 11:31

Head uut aastat kõigile Koerukatele! Aga mul on selline mure, et ei oska kuskile suusatama minna. Kas ja kus võiks leida mõne suusaraja? Kui mitte praeguse lumeuputuse sees, siis edaspidi. Ja palun ärge vastake stiilis -inimene, lumi on igal pool, suusad alla ja mine! Mul pole selliseid "minemise" suuski, ja küll ma lähen ka. Aga kas võiks leida ka mõne raja?
Mailis

Re: Suusarada

PostitusPostitas kordnik » 04 Jaan 2010, 11:46

Tere, suusahuvilised!
Lähim paik suusatamiseks on Koeru laululava metsas. Seal võid valida erineva pikkusega radade vahel, kahjuks lükkus valgustuse projekt rahapuudusel edasi. Valgustusega lähim rada on Ebaveres. Meeldivaid elamusi! Aga ootan samuti infot erinevate radade kohta - kui keegi teab, ärge hoidke ainult enda teada ! :)
kordnik

PostitusPostitas Toomas » 04 Jaan 2010, 13:15

Täna just sõideti kooli juures rada sisse põllu peale, kus asub kooli mägi...
Väga hea pühapäevasuusatajale ;)
Toomas

PostitusPostitas Veskimees » 04 Jaan 2010, 14:38

J-Jaanis on ümber tehisjärve ka väike rada sees ja kella 22:00-ni valgustatud uisuplats kõigile kasutamiseks.
Ühed teavad mida räägivad, teised räägivad mida teavad.
Veskimees

PostitusPostitas florist » 04 Jaan 2010, 18:35

Koerus laululava metsas tõepoolest head rajad ning ka koolimaja juures. Mis aga puudutab valgustamisse, siis raha ju eraldati ligi miljon, aga spordijuht vallas koondati ning keegi ei hakka sellega tegelema. Sel aastal pole isegi mõisa juures liuvälja, Vahur hoolitses selle eest igal aastal.
florist

Mine Üldine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline